Een bedrijfspand bouwen? Modulair bouwen is de toekomst

HudsonBouw, onderdeel van Kleinjan Bouwgroep, heeft een component systeem ontwikkeld voor het realiseren van uw bedrijfsruimte. Dit systeem heeft ongekende mogelijkheden in de creatieve vormgeving en geeft een aparte vierde dimensie aan uw bedrijfspand of bedrijfshal. In het ontwerp wordt direct rekening gehouden met licht, lucht en vermindering van energiekosten. Kwaliteit met ervaring want het bouwen van bedrijfspanden doen we immers al meer dan 60 jaar. Kijk, dat is het idee.

Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek, wij kunnen u dan direct een prijsindicatie geven voor het bouwen van uw bedrijfspand of bedrijfshal. De mogelijkheden en voordelen van ons component systeem met behoud van kwaliteit leggen wij u graag uit. Onze prijs vergelijken met andere bouwers? Ja graag! Het voordeel van onze werkwijze met behoud van kwaliteit leggen wij graag aan u uit. Heeft u al een tekening van een ontwerper of architect? Dat ontwerp bouwen we graag, maar geven u gratis een voorstel van ons Bouw Componenten Systeem.

Het gratis schetsplan voor uw kantoor- productie- en magazijninrichting wordt direct meegenomen in het creatieve schetsontwerp. Veelal wordt de inrichting van kantoor, magazijn en productieruimte uitgewerkt wanneer de bouw al is gestart. Ook de zorg voor de inrichting met licht, lucht en energie krijgen bij Hudson Bouw de juiste aandacht.

De voordelen van HudsonBouw

Wij bouwen met een uniek component systeem
Wij leveren kwaliteit met meer dan 60 jaar ervaring
Ontvang direct een prijsindicatie voor uw bouwplan
Gratis schetsplan voor uw kantoor- of magazijninrichting
Gratis bouwadvies op maat

Unieke werkwijze

Wij hanteren een unieke werkwijze voor het bouwen van uw bedrijfspand. Hudson Bouw is een onderdeel van Kleinjan Bouwgroep, een toonaangevende bouwer in staal, dak en wandbeplating met een totaal bouwconcept voor uw bedrijfsruimte. Door de optimale procesbeheersing van planning en totaalrealisatie is Hudson Bouw een betrouwbare bouwgroep. In een persoonlijk gesprek doen wij u een goed, vrijblijvend en scherp voorstel voor het bouwen van uw bedrijfspand en geven u een planning af voor snelle realisatie.

Recente projecten

Hieronder ziet u een overzicht van bedrijfshallen en bedrijfspanden die recent door ons zijn gebouwd.