Kosten van uw bedrijfspand

Door ons Modulaire Bouw Systeem MBS kunnen wij snel bouwen tegen een scherp tarief, zonder dat concessies worden gedaan aan de uitstraling van uw pand. In een persoonlijk gesprek laat u zich verrassen in vormgeving, prijs en kwaliteit. Al tijdens een eerste oriëntatiegesprek zal de adviseur van Stocking Ruimtebouw aan de hand van eerste voorbeeld schetsen direct een prijsindicatie geven. Meerwaarde creëren die nodig is voor een totaal bouwplan inclusief het interieur mét een scherpe prijs, dat is het idee en uw voordeel.

Een unieke uitstraling tegen een scherpe prijs

Kwaliteit en prijs vormen belangrijke elementen bij uw beslissing ten aanzien van het bouwen van een bedrijfspand. Echter, de vormgeving is voor de uitstraling van uw bedrijf eveneens een belangrijk gegeven. Gedurfd, apart, bijzonder of strak modern, bij Stocking Ruimtebouw wordt de nodige zorg gegeven aan verhouding en architectuur.

Stocking Ruimtebouw wil graag in een vrijblijvend gesprek laten zien wat we kunnen met het vormgeven vertalen naar een Modulair Bouw Systeem MBS met veel voordeel voor de klant.