Interieur Moduul Schetsplan IMS

Voor kantoor-, magazijn- en productieruimte.

Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise voor interieuroplossingen kunnen wij u voor de inrichting van kantoor met werkplekken-, magazijn- en productieruimte een schetsplan verzorgen.

Dit belangrijke interieuronderdeel van uw bedrijfspand of bedrijfshal krijgt meestal te weinig aandacht of wordt in een later stadium bepaald. Stocking Ruimtebouw neemt dit belangrijke aandachtspunt direct mee in het totaal ontwerp. Onnodige veranderingen c.q. aanpassingen worden door deze werkwijze voorkomen met voordeel voor de klant.

De overige ruimte zoals spreekruimte, kantinekeuken, entree etc. krijgt ook de volledige aandacht in het Interieur Moduul Schetsplan IMS. Met meer dan 40 jaar interieurervaring geven we aan dit belangrijke onderdeel van uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal de aandacht die het nodig heeft. Vorm, kleur, en creativiteit verhogen de sfeer van de werkomgeving van uw medewerkers, toch niet onbelangrijk !! Het interieur direct meenemen als Moduul is een absoluut voordeel van het Stocking Ruimtebouw Modulaire Bouw Systeem MBS.

Voor een gratis ontwerpadvies bel 06-11236219

bedrijfspand_inrichting