Bedrijfshal_bouwen
bedrijfshallen_bouwen
bedrijfspand_bouwen

Een bedrijfspand of bedrijfshal bouwen?

Modulair Bouw Systeem MBS heeft de toekomst !

Stocking Ruimtebouw heeft een Modulair Bouw Systeem MBS ontwikkeld voor het realiseren van uw bedrijfspand of bedrijfshal. Dit Modulair Bouw Systeem MBS heeft ongekende mogelijkheden in creatieve vormgeving met een lage prijs. Als vierde dimensie wordt direct rekening gehouden met inrichting van kantoor met werkplekken, spreekruimte, kantine, productie- en magazijninrichting.

Met meer dan 40 jaar interieurervaring geven we aan de specifieke interieur Modulen de aandacht die nodig is. Vorm, kleur, en creativiteit in het interieur verhogen de sfeer van de werkomgeving, toch niet onbelangrijk!
Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek, wij kunnen direct een prijsindicatie geven voor het bouwen van uw bedrijfspand of bedrijfshal. De mogelijkheden en voordelen van ons Modulair Bouw Systeem MBS, compleet met interieurarchitectuur, heeft de toekomst. Vermindering van energie zoals Ledverlichting en water/lucht warmtepomp als Modulair Bouw Systeem MBS is mede bepalend voor de lage bouwprijs.

Modulair Bouw Systeem MBS van Stocking Ruimtebouw met vermindering in communicatie van medewerkers op de bouwplaats is een belangrijk onderdeel in het voorkomen van fouten. Het unieke één op één Betaling/Garantie Moduul BGM van de verantwoordelijke uitvoerende partij legt de basis voor meer voordeel in de eindprijs van uw bedrijfsruimte of bedrijfshal.

De voordelen van Stocking Ruimtebouw

Bouwen met een uniek Modulair Bouw Systeem MBS.
Carrousel met 50 voorbeelden voor vormgeving en kleur.
Interieur Modulen direct in eerste ontwerp.
Ruime ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen.
Proces-, logistiek- en interieuradvies met meer dan 40 jaar ervaring.
Interieur Moduul Schetsplan voor kantoor-, magazijn- en productieruimte.
Prijsindicatie in het eerste adviesgesprek.
Keuze voordeel in Betaling/Garantie Moduul BGM.
In het eerste persoonlijke gesprek vertellen wij de rest.

Unieke werkwijze

Stocking Ruimtebouw hanteert een uniek Modulair Bouw Systeem MBS voor het bouwen van uw bedrijfspand. Het Interieur Moduul Schetsplan IMS voor kantoor-, magazijn- en productieruimte is een enorm voordeel die andere bouwers u veelal niet kunnen aanbieden. Direct vanuit de vormgeving van uw bedrijfspand rekening houden met constructie en toepassing van materialen ook voor het interieur is voordeel in de eindprijs. Het vernuft zit in de combinatie van vooraf te bepalen modulen die met aanpassing van het bouwproces het inkoopvoordeel als meerwaarde creëren.

Veel mogelijkheden

Hieronder ziet u een aantal impressies van de mogelijkheden die ons componenten bouwsysteem biedt.